سلام!

درباره مهدکودک و پیش دبستانی الفبا و اعضای گروه

محیط امن سالم و شاد می‌تواند زمینه‌ساز رشد هر کودک باشد

عشق به کودکان وهمراه بودن با آنها یکی از نیازهای اصلی افتتاح مهد کودک و پیش دبستانی الفبا در مرداد ماه  1391 می باشد. و امروز افتخار پذیرایی از دوستان کوچکمان در فضای گرم الفبا را داریم.

با توجه به تمام سختی ها  و فراز نشیب های که در مسیرمان وجود دارد. انگیزه ی لازم جهت رشد مناسب کودکان را از خود آنان دریافت میکنیم و خوشحال از این که اجازه همراه بودن و خدمت کردن به دوستان کوچک مان را یاقته ایم.

در این راستا با استفاده از الگوی آموزشی  E5+B در محیط ی شاد و امن بر پایه هوش های هشت گانه  و رشد های پنج گانه و رشد مهارت ها  فعالیت خویش را آغاز نمودیم . تا کودکان عزیزمان به کسب تجربه های گروه سنی خویش بپردازند.

در آخر اینکه الفبا می خواهد الفبای عشق ،دوستی ،استقلال ،همدلی ، همراهی ، صبر ، نظم ، قانون و احترام به خود و دیگران که از ارزشهای مهم زندگی است را بیاموزند .

مدیریت

غزاله عصب الظهورمتولد ۱۷ اردیبهشت  در رشته های هنر گرایش ادبیات نمایشی و ارشد روانشناسی بالینی کودک و دارنده ی گواهینامه های
۱ـ الگوی آموزش ماریا مونته سوری
۲ ـ کارگاههای مختلف در حوزه مشاوره ، تفسیر نقاشی ، هوش های هشت گانه ،  فرزند پروری و …

3 – گواهینامه متعدد در رابطه با کودک از دانشگاه تهران

4 – عضو فعال جمعیت هلال احمر کشور

5 – 20 سال سابقه مدیریت آموزشی در مهدهای کودک و مدارس غیر دولتی تهران

تیم اجرایی

از مدرسین به نام در رابطه با کودک برای رشد کودکان :

نمایش خلاق / آمادگی جسمانی / شطرنج / حرکات مینیاتور / بازی های مهارتی و ….

کادر مربیان از کارشناسی کودک یا کارشناس ارشد می باشد .

26معلمان کارشناس
980خانواده خوشحال